top of page
Search

Dizaina piezīmes Vol.1

Domājot par dizaina procesiem un galarezultātu tomēr tik daudz paliek aiz kadra. Ne vienmēr dizaina process noslēdzas ar skaistu portfolio un bildēm - ir izmaiņas klientam, izmaiņas vēlmēm. Citreiz idejas paliek uz papīra, jo to ir bijis tik daudz un visas ir superīgas, bet realizēt jau realizējam vienu izvēlēto.


Kā arī vērts pieminēt mūsu piedāvātās konsultācijas - tā ir ideju ģenerēšana un ieteikumi, kas notiek uz vietas objektā vai attālināti. Noteikti ir vērts rakstīt par atrisinātajām dizaina problēmām, izcelt un parādīt radošos dizaina procesus, jo šie raksti var iedvesmot mūsu bloga lasītājus pievērsties savai telpai un tās iekārtošanai. Ideja ir radusies par rakstu sēriju ar nosaukumu "Dizaina piezīmes" mūsu dzīves stila blogā un katrs raksts tiks atdalīts, bet kopā tos vienos nosaukums "Dizaina piezīmes Vol. X".


Nedaudz pieminot par tuvākajiem rakstiem, man Jums ir ko pastāstīt par dzīvokļa iekārtojumu Romā, Itālijā, Divu dažādu bērnistabu dizains un to funkcionalitāte. Kā arī raksts par dzīvokli, 90.0 m2 viesistabu mansarda stāvā un izmantotajiem dizaina principiem dzīvokļa iekārtošanā.





Nenokavē mūsu rakstus, pievieno savu e-pastu jaunumu saņemšanai!







13 views0 comments
bottom of page