top of page
Search

Pāris favorīti no 2023. gada Milānas dizaina nedēļas

Milānas dizaina nedēļa ir lielākais ikgadējais dizaina pasākums pasaulē, kurā notiek lielākā mēbeļu izstāde Salone del Mobile. Šogad dizaina nedēļa notika no 18. līdz 23. aprīlim. Zemāk skatiet pāris manus favorītus.


Bonaldo, Youpi, design Fabrice Berrux

"Youpi ir himna jautrībai un kopā būšanas priekam. Skatoties no aizmugures, krēsla profils atgādina stilizētas cilvēka figūras tēlu, kas ir gatavs jūs sagaidīt ērtā apskāvienā."


Mariantonia Urru, Ortigu, design Mario Cucinella Architects


"ORTIGU kolekcija ir smēlusies iedvesmu no korķa mizas, kas ir Vidusjūras raksturīgais augs, kas raksturo visas Sardīnijas ziemeļu daļas ainavu un dažādas salas mežainās teritorijas. Mariantonia Urru radīja šo paklāju un spilvenus, izmantojot Pibiones tehniku, kas sastāv no biezas dzijas savīšanas ap adatām uz stellēm, lai radītu graudu reljefa efektu, kas atgādina vīnogu formu (sardīniski pibiones), radot pozitīvu un negatīvu telpu, kā arī ēnas, tādējādi piešķirot paklājam tā izteikto tekstūru. "


"Effetto 71 galda tenisa galds transformē šo sporta veidu ar savu kristāla galda virsmu. Caurspīdīgais materiāls ir tālu no trausluma, un bumbiņa vienmērīgi atlec, nodrošinot ātru, plūstošu spēli. Pārveidojams par minimālu viesistabas galdu."



Arper, Ralik, design Ichiro Iwasaki

"Skaistumam ir dažādas formas. Pufs, sēdeklis ar atzveltni un sols Ralik ir pilnībā modulāra sistēma ar elementiem, kurus var izmantot kopā vai atsevišķi, kā to prasa dzīve."



Minotti at Salone del Mobile.Milano 2023, ph. Luca Quagliato


29 views0 comments
bottom of page