top of page
Search

Ieguldiet skaistā un modernā interjera dizaina telpā!

Kāpēc ir vērts veltīt enerģiju, finanses, piesaistīt interjera dizaineru, lai izveidotu modernu un skaistu savu dzīvokli, māju vai publisko telpu interjeru savam biznesam? Es teiktu, tas nav tikai par estētiskumu, bet tajā visa ir sava maģija, izveidojot kopējo telpas noskaņu un enerģiju, kas, lietojot šīs telpas, spēs pozitīvi ietekmēt jebkura cilvēka dzīvi.


Skaisti izveidots, ērts interjera dizains spēj palīdzēt sasniegt izvirzītos mērķus Tev svarīgās dzīves sfērās. Tava apkārtne iespaido tavu ģimeni, finanses, veselību un daudzas citas Tavas dzīves jomas. Kā arī, ja Tu pēc dabas mīli skaistas lietas, tad ir patīkami vērot sev apkārt izveidotu telpu, kas atbilst Tavām vērtībām. Veidojot interjeru biznesa videi, tiek izveidots vizuāli pievilcīgs publiskais tēls un atpazīstamība, kas noteikti piesaistīs gan esošus, gan jaunus klientus un veicinās pārdošanu.


Sakot vārdu “investēt”, es domāju, ne tikai par finanšu līdzekļu investēšanu veidojot telpu. Es ticu, ka, pavadot laiku, lai pārdomātu vēlamo dizaina stilu, krāsu gammu un detaļu elementus, kas kopā izveidos Tavu interjeru tādu, kā patiešām vēlies - tā ir ne tikai naudas, bet arī enerģijas investēšana. Izveidot dizaina vīziju un saprast vēlmes, tad salikt pareizo mēbeļu kombināciju un krāsas. Izlemt, kur paturēt esošo telpas sajūtu, kur veidot jaunu tēlu - tas liek investēt ne tikai finanšu līdzekļus, bet arī laiku.


Kā interjera dizainers var palīdzēt šajā procesā? Veidojot sadarbību ar klientu, mūsu mērķis ir ieklausīties un saprast darba uzdevumu, klienta vēlmes un, pielietojot savu plašo pieredzi, piedāvāt labāko risinājumu (vai vairākus) tieši piemērotu Jūsu vēlmēm. Kā arī mūsu pieredze palīdzēs pareizi izveidot un ieguldīt Jūsu investīcijas jau pārdomātās dizaina stratēģijās un niansēs.


Citējot autoru, kura vārds gan paliek nezināms: “Atslēga lieliskam dizainam ir spēja notvert klienta raksturu, dabu un telpas būtību”.




28 views0 comments
bottom of page